Skjønner ikke at jeg ikke har prøvd det før; det er jo genialt! Spesielt nå som utvalget av grønnsaker jeg kan spise ikke er så stort; blir lite variasjon.
Jeg elsker squash i seg selv, men "spaghetti" av squash er enda bedre!
Veldig greit når man ikke kan spise vanlig pasta/spaghetti også.
(Når det er sagt; dette var ikke hovedretten, men tilbehøret sånn i tilfelle det skulle være noen som helst tvil:P)
Det eneste man trenger er
squash! |
Potetskreller, ostehøvel el. |
Gryte kan være greit |
vann |
salt! |
Noe å ha squashen i. |
Riv/skjær/kutt squashen opp i lange
strimler.
Legg de i en skål(eventuelt et dørslag). Strø godt med salt
over.
La stå i ca. 20 minutter.
Skyll så av saltet. Press ut siste rest
av væske fra squash-strimlene.
Kok opp vann.
Hiv i "spaghettien" og la
dem fosskoke i ca. 1 minutt.
Sil av vannet, og voila; så har du
squahetti! Genialt som tilbehør spør du meg :)
hadde desverre ikke bilde av squashgettien jeg lagde(som så MYE bedre ut, såklart) | Men, you get the idea. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar