lørdag 7. januar 2012

Dum.

Fikk resultatet av eksamenen jeg tok før jul i posten idag. HERLIGHET. Jeg føler meg så dum at jeg har nesten ikke ord...Jeg trodde jo det gikk sånn noenlunde greit;. hadde ihvertfall aldri trodd jeg skulle få et så elendig resultat! Jeg ble så sint at jeg rev hele brevet i småbiter.
Tenker bare på hvor utrolig jeg presset meg frem mot eksamen for at alt skulle klaffe! For å ikke snakke om selve eksamensdagen når jeg var skikkelig dårlig.
TOTALT bortkastet! Nå blir jeg nødt til å ta den på nytt igjen..

Jeg trodde som sagt jeg klarte meg ganske bra; gikk faktisk lettet ut etter at jeg var ferdig fordi jeg følte det hadde gått litt min vei! Ringte pappa og var både glad og opprømt fordi jeg følte det hadde gått overraskende bra!
Men jeg har tydeligvis vært helt på viddene jo :S

Skjønner bare ikke hvordan jeg skal klare å gjøre det noe bedre; aner ikke hva jeg har gjort feil heller.

DUMDUMDUMDUM.

Tenkte liksom at jeg ihvertfall hadde oppnådd EN konstruktiv ting i løpet av hele 2011 som ikke hadde med spiseforstyrrelsen. At jeg hadde en mindre igjen av den haugen av eksamener jeg er nødt til å ta for å få studiekompetanse, men neida...Jeg klarte ikke det en gang :( Dermed kan jeg vel trygt si at jeg ikke har oppnådd en dritt iløpet av 2011.

4 kommentarer:

  1. Utrolig kjedelig å få tilbakemelding om at man ikke klarte det så bra som man trodde, been there, done that..Men du har alltids nye muligheter lille venn.

    <3

    SvarSlett
  2. Jeg har en regel: Folk får ikke lov til å rakke ned på seg selv i mitt nærvær! Ikke for å psykoanalysere deg, men det virker ikke som du er noe snill med deg selv nå?
    Av og til skjer uventede ting som bare suger... Man kan ikke alltid forutse dem. Jeg er helt sikker på at du virkelig prøvde, det sier du jo selv, og det betyr ikke at det ikke vil gå knirkefritt neste gang ;) Og hva med å gi deg selv litt credit for at du prøvde? Du gjorde jo en skikkelig innsats, jente!
    Du er alt annet enn DUMDUMDUM, tvert imot, kjære deg - du er et av de smarteste, mest reflekterte menneskene jeg kjenner. Å kalle seg selv dum hjelper ingen verdens ting.
    Når verden tråkker på deg, er det mye bedre å trekke seg selv opp enn å tråkke på seg selv i tillegg. Glad i deg, gullegode M <3

    SvarSlett
  3. Åh, det er så vondt å få tilbake et sånt svar når man følte at det hadde gått ganske greit, eller.. til og med litt bra? I feel you!

    Men, dum er noe du ikke er! Du kjemper i mot en spiseforstyrrelse dag ut og dag inn, med både de tanker og handlinger som føler med. Den tanke- og hjernekapasiteten som går med til det er ENORM. Det er ikke rart da at det går utover andre ting. Så ikke bebreid deg selv for at det ikke gikk veien denne gangen. Selvfølgelig, det er utrolig kjipt å måtte ta den på nytt igjen, sier ikke noe på det. Men det at du virkelig prøvde, og møtte opp, til tross for at du var skikkelig dårlig den dagen, dét er jo en seier i seg selv - syns nå i alle fall jeg!:)

    SvarSlett
  4. Tusen takk for støttende kommentarer <3 Jeg klarer å se litt mer på det sånn som dere gjør når jeg kom meg over det verste "sjokket".

    SvarSlett