fredag 11. mars 2011

dagene

Det har ikke gått spesielt bra etter at jeg ble utskrevet på onsdag. Jeg klarer rett og slett ikke ting på egenhånd for tiden. Og jeg har så mange fæle minner og dumme vaner som liksom henger i veggene her i leiligheten, så med en gang jeg var tilbake ble jeg overveldet av uro. Maten har med andre ord bare gått rett i dass(bokstavelig talt ja...-_-)

Men en positiv ting er at søknaden til capio ble sendt idag, endelig! Fy søren så lang tid det har tatt. Men den var ihvertfall veldig bra skrevet, så nå er det bare å vente i spenning på svaret. Håpe det beste, forvente det verste. Eller noe sånt. Jeg aner egentlig ikke hva i all verden jeg skal gjøre om jeg får avslag, men får bare ta det når det kommer.
I tilegg fikk jeg en unnskyldning for det som skjedde sist uke i forbindelse med innleggelsen. En innrømmelse av at jeg var blitt behandlet feil, overkjørt var vel ordet som ble brukt. Selv om jeg er komt over hele greien nå, så var det likevel godt å få en unnskyldning.

1 kommentar:

  1. Glad de ga den deg en unnskyldning, det skulle virkelig bare mangle! og best av alt er at søknaden er sendt. Bedre sent enn aldri, men det har virkelig tatt for lang tid!

    SvarSlett