lørdag 1. juni 2013

Fort

Plutselig skjer det litt ting her. Har fått time på spiseforstyrrelsesenheten allerede neste torsdag!
Kjenner jeg blir skikkelig stressa. Har masse tanker om at jeg må mest mulig ned i vekt til da osv. Livredd for å få beskjed om at jeg er for frisk til å få hjelp. Vet det er teit å tenke sånn, men har jo opplevd lignende før...

På mandag skal jeg se på leilighet. Egentlig er den alt for dyr, men vi kjenner de som bor i leiligheten rett ved siden av+vet hvem de som leier ut er...De var visst veldig opptatt av å ha noen de kjente til, som de visste var rolige og greie. Det var viktigere enn prisen; så det kan tenkes jeg kan få det en god del billigere! Fingers crossed.

Selv om jeg har leitet etter leilighet lenge, så kjennes det litt skummelt ut å skulle flytte. Har blitt vandt til å ha mamma og de rett i nærheten. Det har vært en veldig støtte i perioder; men også trøblete til tider! Jeg kommer jo til å flytte uansett. er nødt til det pga. skolen.
Er nok mest pga. tilbakefallet ifh. til spisingen at jeg gruer meg. Jeg vil så gjerne føle meg litt sterkere når jeg flytter. Sånn at det blir noe positivt; en ny start. Jeg vil IKKE fortsette å spise/kaste opp i den nye leiligheten.
Jeg vil så gjerne få meg tilbake til dit jeg var for noen måneder siden, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få det til.

Neste uke er stappfull av avtaler. Mandag: se på leilighet+legetime.
Tirsdag: bentetthetsmåling(i byen)
Onsdag: først psykomotorisk fysioterapeut, så avtale på VOP
Torsdag: skal se på brudekjole med søsteren min, så avtalen på sf-enheten etterpå.

Mye for å være meg ihvertfall :P Håper jeg får gjort alt, har vært veldig veldig dårlig fysisk(magen og ryggen) hele den siste uken.

1 kommentar:

  1. Så bra at det endelig skjer noe så kjapt. Jeg skjønner tankegangen ang. vektnedgang, jeg tror de fleste av oss som sliter med en sf har sånne tanker når det kommer til behandling...mest mulig ned til da og da...Det vi kanskje glemmer oppi det hele, er at de som jobber på en sånn avd. har kompetanse og erfaring. De vet at man ikke er frisk selv om man er normalvektig eller overvektig. Så du har ingenting du trenger å bevise for dem på det punktet. Jeg krysser fingrene.

    Å skulle flytte for seg selv er både spennende og litt småskummelt, men det kommer nok til å gå helt fint skal du se. Krysser fingrene igjen, for at du får leiligheten :)

    <3

    SvarSlett