torsdag 12. april 2012

Vektnedgang

Veiedag idag. Hadde gått ned igjen det jeg hadde lagt på meg sist. Det er jo ikke noe dramatisk, snakk om veldig lite. Samtidig er det jo helt feil. Skal jo ikke gå ned. Veier omtrent det samme som når jeg kom hit for 25 dager siden. Blir bare litt redd egentlig. Spiseforstyrrelsesdelen vil jo såklart aldri gå opp i vekt, men den andre delen som er så redd for å bli skikkelig dårlig igjen; den kunne egentlig tenkt seg at vekten kanskje gikk opp litt. Blir bare veldig usikker. Føler jeg spiser så mye. Samtidig har jeg knapt bevegd meg siden lørdag.

Skal snakke med legen snart(så fort de er ferdig med rapporten). Kroppen min er bare rar om dagene. Jeg er ikke sånn som pleier gå rundt og tro at jeg har allslags sykdommer, men det er veldig merkelig; for jeg har sterke symptomer; og alle de symptomene er typiske for diabetes. Meget usannsynlig at jeg har det, men rart likevel at alt peker mot det.
Sinnsyk tørste(igår drakk jeg nærmere 2 liter uten at det hjalp), veldig hyppig vannlating, urin som lukter ekstremt søtt, nedsatt følelse i huden/munnen(klarer ikke kjenne skikkelig forskjell på varmt/kaldt)+hatt urinveisinfeksjon flere ganger. Eller dvs. de har trodd det kan være det pga. at jeg har hatt protein i urinen...Det jeg ikke har visst er at det også er et typisk tegn på diabetes.
+ pappa har slitt med diabeteslignende symptomer mesteparten av livet. Selv om han ikke har diagnosen, så sliter han med ustabilt blodsukker, går aldri opp i vekt uansett om han spiser mye og han får følinglignende anfall hvor han bloduskkeret blir veldig lavt(skjelving, svimmelhet, uro osv)
Jeg håper jo ikke det er noe sånt...samtidig ønsker jeg virkelig å finne ut hva som er galt.

En liten positivt ting; jeg klarte å sove uten sovemedisin i natt! Angsten har vært så sterk at det har vært umulig siden søndag, men inatt klarte jeg det altså!

2 kommentarer:

  1. Kanskje du bør få en utredning? Håper timen med legen gikk greit :)
    Og hurra for at du fikk sove uten medisiner, det skjer sjeldent her altså..

    <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, skal ta sukkerbelastningstest for å sjekke om jeg eventuelt kan ha "omvendt sukkersyke"(reaktiv hypoglykemia eller noe sånt)

      Jeg tar faste kveldsmedisiner da...to forskjellige...så sover ikke helt uten medisiner, men det var ihvertfall uten behovsmedisin:P
      (imovane)

      Slett