søndag 16. oktober 2011

Livet er pinefullt og uutholdelig

ATM.

Bulimien har et fast grep. Den bruker alle mulige midler mot meg. Maten og kroppen er favorittene. Bulimien blir maten. Blir kroppen. Maten og kroppen er bulimien.
Til tross for at jeg er mørbanket etter fallet og operasjonen, så er det ikke i nærheten av nok. Smerten jeg kjenner på innsiden, smerten som kommer av å være i bulimiens vold er så intens at ord kan ikke beskrive den. Den fysiske smerten kan ikke bli sterk nok, selv om jeg fortsetter å prøve. Desperasjon.

Jeg klarer ikke forholde meg til kroppen. For kroppen er bulimien, og jeg hater bulimien.
Jeg hater kroppen. Har ikke dusjet på alt for lenge fordi jeg ikke klarer møte den nakne sannheten. Klarer ikke møte bulimiens tempel. HATHATHAT.

Hver dag har vært verre enn dagen før. Hver dag har jeg angret at jeg sto opp.

Jeg vil kutte meg selv opp i småbiter. Jeg vil svelge alle pillene i skapet. Hoppe i elven. Slå i hodet veggen.

SMERTESMERTESMERTE.

Ironien er at bulimien overbeviser meg om at det er den som holder meg i livet, at uten den har jeg absolutt ingenting som holde meg igjen i livet. Samtidig som det er den som dreper meg.

I hate you, dont leave me. Yeah. Right. Jeg aner ikke hvor veien går fremover. Orker ikke tenke så langt. Det eneste vet er at jeg må samle hver minste lille bit som finnes av styrke og rive meg løs.
Alt er bedre enn sånn det er for øyeblikket.


2 kommentarer: