tirsdag 26. juli 2011

Timeout

Kom akkurat hjem fra treningssenteret. Trengte virkelig den økten. Jeg skal ikke lyve og påstå at ikke kalorier osv sto i hodet på meg, men følte likevel det gav meg mer positivt enn negativt. Fikk koblet litt ut. Ikke gått opp for meg hvor utrolig jeg trengte det. En mini-pause fra alt sammen.
Til en forandring var det ikke bare jeg som trente midt på natten. Kanskje det er flere enn meg som trengte flytte fokus en liten stund?

Nå håper jeg at jeg har klart å komme utav den verste spise/spy-sirkelen(har i tilegg klart å bruke opp alle penger jeg hadde, så det hjelper kanskje på også). Har fått ny time hos overlegen på sykehuset neste uke. Sist time reiste jeg ikke til. Var riktignok ikke i bra form(når er jeg det egentlig?), men hovedgrunnen til at jeg ikke reiste var at jeg gruet meg sånn og ikke ante hva jeg skulle si. Aner fremdeles ikke hva jeg skal si eller hva positivt som overhodet kan komme utav møtet. Følte meg helt forferdlig etter det første møtet vi hadde, og har veldig lite lyst å utsette meg for det igjen. Men hva ellers kan jeg gjøre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar