torsdag 14. juni 2012

Hjemme

Endelig begynt å komme litt inn i ting på den nye dpsen, begynt å slappe av...Så måtte jeg pakke og reise hjem igjen. Menmen, sånn er det nå.  Å komme inn mandag formiddag og reise ut igjen onsdag ettermiddag blir nesten mer stress enn det blir hjelp spør du meg. Det blir jo bare en hel dag og to halve. Jeg håper bare de hører på meg og lar meg få være der fra mandag til torsdag på de neste oppholdene.

Ryggen min har bare forverret seg. Har vondt hele tiden. Fikk akuttime til fastlegen min idag og hun var enig med at jeg absolutt burde få tatt et røntgenbilde. Hun ringte til sykehuset og de sa jeg kunne komme inn i slutten av JULI. Det er selvfølgelig ikke aktuelt å vente så lenge når jeg er så dårlig. Mamma skal ringe litt rundt og høre om jeg kan få komme inn fortere en annen plass. Om jeg ikke kan få komme inn en eller annen plass litt fort, så blir jeg nok nødt til å gå til en privatklinikk. De kunne ta imot meg på dagen, men da må jeg til gjengjeld ta regningen selv(noe jeg ikke har penger til, men mamma sa hun kunne betale :P)


Hentet næringsdrikkene/yogurt/desserter(eller hva søren jeg skal kalle det:P) idag. Tre forskjellige smaker. De var grusomme! Den ene verre enn den andre. Skikkelig kvalme og ekle. Skuffende. De andre jeg hadde var jo sinnsykt gode iforhold til disse. Utrolig kjipt at jeg ikke kan ha dem pga. at det er eple i!
Tror kanskje de var mer juicebasert enn melkebasert(?) Ikke sikker, men de her nye var ihvertfall melkebasert. De smakte kvalmende næringsdrikkaktig, bare med dobbelt så tjukk og ekkel konsistens. Æsjæsj. Modelleire var det første jeg tenkte. Både lukten og smaken.

2 kommentarer:

  1. Håper du får kommet inn til røtgen snarest, kan da ikke vente helt til slutten av juli. Gawd assa.
    Ja, ikke alle næringsdrikker smaker like godt assa..kjøpte en med karamellsmak en gang, og jeg brakk meg etter første sup..grøss. Nei, takke meg til de vanlig (nutri).

    <3

    SvarSlett
  2. så dumt med ryggen din! håper du finner ut av det ja. kanskje hos en privat kiropraktor/fysioklinikk?
    en ting du kanskje kunne gjort med de næringsdrikke-produktene var å kanskje prøve å blande de ut med noe? Siden de er kjøpt, får du kanskje ikke gjort så mye med det, du vil vel ikke akkurat kaste de, og de var sikkert dyre. Men kanskje de kan blandes med noe du tåler? (nå husker jeg jo ikke hva men om du f.eks tålte banan, sukkerfritt syltetøy, skyr, cottage cheese + kanel.. blabla). om du syns det høres vanskelig ut å bruke næringsdrikker på det, og få i seg ekstra næring,så kan du jo bare bruke halvaprten om gangen, og evt regne ut kaloriinnholdet på det du blander med. og tenk på at det i næringsproduktet er jo tilsatt mye annet du trenger som kan være greit å få i seg :) Bare en tanke da! Ellers håper jeg du får i deg noe annet da!
    Også ønsker jeg deg lykke ti med dagene hjemme, hold on be strong :p

    SvarSlett