lørdag 11. desember 2010

Julen SKAL bli OK

Ja, nå har jeg bare noen dager igjen her, og må innrømme at jeg gruer meg litt til å komme hjem. Om jeg klarer å opprettholde ting noenlunde som her. Vært litt svimmel de siste dagene, så tok blodtrykket idag, og det var 80/50 og pulsen var på 31, så ikke rart at jeg har vært svimmel egentlig! Ene ansatte sa det var nok pga. jeg spiste litt lite, men det tror jeg egentlig ikke. Spist dobbelt så mye her som jeg vanligvis gjør hjemme(bortsett fra overspisings-episoder da), tror nok heller grunnen er at jeg ikke har fått i meg så mye drikke. Må innrømme jeg ble litt bekymra over en så lav puls, men siden sykepleieren ikke sa noe spesielt, så regner jeg med det ikke gjør så mye?

Har vært endel angst idag som har kommet og gått, men ellers har det gått greit.
Vært en tur på biblioteket og det endte jo med (litt for) mange bøker. Også kjøpt meg ett litt finere garn å strikke med, så begynt på nytt enda en gang.

Imorgen kommer mamma, pappa, lillebroren min og hunden. Ser litt frem til det. Vi skal på Julespill som svogeren min er med på. Forhåpentligvis får det meg i litt god julestemning :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar