tirsdag 7. desember 2010

Sliten

og ikke bare litt heller! Ble en veldig dårlig begynnelse på dagen, etter en angstfylt natt. Ville ikke reise, var ikke klar, alt var feil. Men hadde ikke så mye valg, så reiste nå uansett. Kom bare rett inn, hadde en samtale, før jeg skulle reise å snakke med behandleren min. Kom akkurat tilbake(lang kjøretur med taxi ja!)
Jeg har ekstremt vondt i magen pga. dumme tabletter, og generelt veldig tung i kroppen. Avdelingen/plassen var overraskende stor, ganske gammelt...Sånn typisk sykehusavdeling/ganger. Men folkene virker greie nok...Jeg var jo forberedet på at de første dagene kom til å bli veldig tunge. Fremdeles ikke hatt noe måltid her, og vet ikke helt om jeg burde gå ut og si ifra at jeg har komt(kom for sent til middagen). Vi får se. Skal ihvertfall få meg litt kveldsmat senere. Mest sannsynlig pga. jeg ikke har tatt ene medisinen min på en uke så har jeg hatt to helt forferdlige netter(og delvis dager). Helt ubeskrivelige... ANGST. Søvnparalyse. mareritt etc. Har trodd jeg skal dø flere ganger, natt til idag var nok aller verst. Så jeg gruer meg helt utrolig til ikveld, og har enda ikke helt bestemt meg for om jeg skal droppe medisinen jeg tar for å sove eller ikke. Er livredd for å miste kontrollen slik som før.
Nå vil jeg egentlig bare legge meg under dynen, men skal prøve å være litt ute i miljøet. Gjøre motsatt av det man føler for og hele den greia det.

Jeg fikk forresten julekort og penger av onkelen min i posten igår! Ble ganske overraska...Ikke fått julegaver av onkler/tanter siden jeg var yngre liksom. Men koselig da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar