mandag 16. august 2010

timetelling

Har "meldt" meg på timetelling nå( http://arikanne.com/timetelling). Forhåpentligvis kan det hjelpe litt, for det der belønningssystemet jeg hadde lagt opp til(en stjerne for hver dag uten overspising/oppkast, 7 dager="premie")er nok desverre altfor ambisiøst atm. Klarer knapt en dag...Men en time skal jeg klare! Og kanskje en time til? Og enda en? Kan bli noen timer tilslutt det :)

Burde ha sovet for lenge siden nå men. Imorgen/idag skal jeg

- få time hos kiropraktor
-trene
-på NAV
-ringe til skolen(har halvveis bestemt meg for å ta to fag, internasjonal engelsk og psykologi, om det er mulig)
-betale husleie!(skal etter planen få lønning idag, og etter mine beregninger har jeg akkurat 100 kroner igjen etter at alle utgifter er unnagjort:P Så det møtet hos NAV er absolutt nødvendig!)
-trene
-og ikke minst, saumfare leiligheten etter bibliotek-bøker, har lånt litt for mange til forskjellige tidspunkt, så aner egentlig ikke helt hvilke jeg har og ikke nå, og venter egentlig bare på at purringene skal begynne å strømme inn(purringer som jeg såklart ikke har råd til:P)

SPENNENDE. Jada, neida, men det er nå noe :)
Også har jeg funnet ut at så fort jeg har fått ordnet med de pengene jeg har rett på fra NAV, så skal jeg begynne å spare(siden jeg da forhåpentligvis får litt mer enn 100 kr. å rutte med etter at regningene er betalt:P) Skal jo kanskje en tur til Thailand til vinteren og en bil hadde ikke vært helt dumt heller, så jeg trenger jo egentlig penger. Dessuten er jeg livredd at jeg skal bruke det lille overskuddet jeg har til overspising som jeg har gjort den siste tiden, så om jeg bare får mesteparten av pengene fortest mulig innpå sparekontoen ved hver lønning, så er de liksom litt tryggere :)

Jeg må helt ærlig innrømme at det er fristende å døgne etter gammelt. Sover dårlig for tiden...har kaaaanskje sammenheng med at jeg nesten hver eneste kveld har overspist ekstremt...Så den stakkars kroppen min prøver å takle mat-overdosen og sove på samme tid, og det fungerer heller dårlig. For å ikke glemme min siste oppdagelse når det gjelder søvnen! Når jeg var innlagt sist ville legen absolutt at jeg skulle ta seroquel, fikk ikke vite noe særlig om det bortsett fra at "alle" de andre pasientene der tok det så og si, og at det visstnok skulle hjelpe mot tankekjør osv, og dermed også hjelpe på søvnen. Så jeg tok de nå, og det funket vel ok. Fikk med meg en pakke hjem, og tatt de ganske hyppig(men ikke hver kveld da)må innrømme jeg har økt dosen litt, men den har funket helt ok, ikke like bra som sovemedisin, men så slipper man å finne på masse rart man ikke husker også da. Uansett, poenget mitt var at jeg stusset litt på at jeg fikk den medisinen, siden den alle plasser bare står omtalt som en medisin mot schizofreni og bipolar...Og ikke som sovemedisin. Så jeg gikk innpå og sjekket litt nøyere isted, and guess what? På SVÆRT vanlige bivirkninger står det; vektøkning og økt apetitt.
Jada, jeg er paranoid, og jada, det er spiseforstyrrelsen som snakker. Men jeg føler meg lurt, føler de bare foret meg med den medisinen så jeg skulle gå opp i vekt eller noe. Vet jo at det sikkert ikke var derfor, men er det ikke veldig merkelig at de ikke nevner disse bivirkningene(som sagt var dette de som var svært vanlige, flere enn 1/10) når de vet at jeg er livredd for å legge på meg? Min første innskytelse var ihvertfall at de tablettene skal jeg søren meg aldri ta mer, blir jo som å tømme bensin på bulimi-bålet jo. Men vi får se hvor lenge jeg orker gå uten søvn:P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar