tirsdag 14. september 2010

Intervalltrening

Det er faktisk tyngre enn jeg var forberedt på...Varer riktignok ikke mer enn 35 minutter, men man veksler mellom 3 minutter aktiv pause(puls på rundt 70) og 4 minutter med puls 80-90% av makspuls, så kjenner det godt:P Lett å tenke at de såkalte pausene skal være litt rolige, men det skal de jo egentlig ikke, så veldig greit med pulsklokken! Blir ikke noe rusling i "pausene" nei, er jo mest for å roe litt ned  når melkesyren begynner å innhente en. Men synes det var ganske passe intenst egentlig :) Så nå skal jeg IKKE bruke tredemøllen før torsdag...Og jeg bør vel lage en regel om at jeg ikke skal gå kjempelange turer/jogge heller, siden det blir litt samme greien:P

Ellers har det ikke skjedd så mye idag,  men øvelseskjørt med pappa, og fått fikset reguleringen hos kjeveortopeden, så NOE har ihvertfall skjedd :)

3 kommentarer:

  1. God kveld! Jeg synes trening i pulssoner er velig interessant, skal kopiere innlegget jeg skrev om dette på forige bloggen til denne! Som du sier så tenker man at pausene er "avslapping", men det er det absolutt ikke. Intervalltrening er i seg selv veldig slitsomt, men også veldig effektivt. Man merker at kondisjonen blir fort bedre! Bra at du skriver om det slik at man blir mer bevisst på at man ikke trenger å nærmest løpe seg i hjel for å få resultater.

    Takk for det du skrev på bloggen min også, jeg henger meg på at det å ta avgjørelser er veldig vanskelig, og jeg vipper hele tiden frem og tilbake, skal/skal ikke. Ha en fin kveld da!:)

    SvarSlett
  2. Si det, he he! Jeg har arbeidsavklaringspenger fra NAV :D hehe

    SvarSlett
  3. Hehe, oki... Holder på å søke om det jeg også da ;) vært nødt til å gå på sosialen i venttiden:P Nå får jeg sykepenger, men håper virkelig arbeidsavklaringen=litt mer penger enn det xP

    SvarSlett